Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Edremit” ismi gökyüzünde bulutlarla buluşuyor

 Edremit” ismi gökyüzünde bulutlarla buluşuyor

Edremit Kocaseyit Havalima-nı'ndan yurt içi seferlerine devam eden ve gerçekleştirdiği bölgesel uçuşlarla adını duyuran Borajet Havayolları, prestijli havayolu şirketlerinin filosunda bulundurduğu Embraer E190 jet yolcu uçağına Edremit adı verilmesi karar

Edremit Kocaseyit Havalima-nı’ndan yurt içi seferlerine devam eden ve gerçekleştirdiği bölgesel uçuşlarla adını duyuran Borajet Havayolları, prestijli havayolu şirketlerinin filosunda bulundurduğu Embraer E190 jet yolcu uçağına Edremit adı verilmesi kararlaştırıldı. Borajet Havayolları’nın Embraer E-190 tipi yolcu uçağına “Edremit” adının verilmesi nedeniyle Kocaseyit Hava alanı Apronunda 7 Nisan Salı günü saat 16:30`da Uçak Tanıtım Kokteyli düzenlenecek. Bu Türkiye`de bir uçağa bir kentin isminin verilmesinin ilk tanıtımı olacak.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’in turizmde hak ettiği noktalara ulaşabilmesi, yurt içi ve yurtdışında ilçenin tanıtımını daha iyi yapabilmek için çalıştıklarını belirtti.
Turizmin gelişebilmesi için hava yolu ulaşımın çok önemli olduğunu vurgulayan Saka, “Bu anlamda ilçemizde bulunan Kocaseyit Havalimanı’ndan yurt içine düzenli olarak seferlerine devam eden Borajet Havayollarının filosunda bulunan Embraer E-190 tipi yolcu uçağına “Edremit” adını vermesinden büyük bir mutluluk duyduk. 7 Nisan 2015 Salı günü düzenleyeceğimiz tanıtım kokteyli ile Borajet yetkilileri tarafından bu uçağımız tanıtılacak. Bizlerde adının verildiği uçak ile ilçemize seyahat eden konuklarımıza hoş geldin diyeceğiz. İlçemizin adının yolcu uçağına verilmesi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol başta olmak üzere Borajet Havayolları’nın yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı